Kampagne: Glæd dig til en VILD SPORTSSOMMER

Kampagne: Glæd dig til en VILD SPORTSSOMMER

Danmarks bedste sportsdækning. Følg med når landsholdet spiller VM i fodbold, Tour de France, Formel 1. Du får nyheder, underholdning og sport – hver dag! Weekenden byder på skarpe magasiner med stærke historier.

  • LEVERET TIL DØREN
  • SPAR OP TIL 40%

Vælg et af de to tilbud med avisen og få Ekstra Bladet leveret til døren og adgang til den digitale avis. Nyd morgenkaffen i selskab med Ekstra Bladet og bliv opdateret med nyheder, afsløringer og sport samt Tipsbladet om fredagen.

Weekenden byder på ekstra tid til magasinet Go’ Lørdag om sundhed, sex, forbrug og privatøkonomi og Magasinet Go’ Søndag om livsomvæltende historier, krimi og politik.

Den digitale udgave eBladet udkommer allerede kl. 23.30 og kan læses på pc eller ved at hente app'en i App Store til tablet og mobil. Så er du fleksibel og kan læse avisen, når du er på farten.

Tilbuddet gælder for husstande, der ikke har abonneret de seneste seks måneder og stopper automatisk. Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse. Du kan læse de fulde handelsbetingelser. Hvis du ønsker at stoppe dit abonnement, benytte fortrydelsesretten eller har spørgsmål, bedes du skrive til kundeservice@eb.dk.