Kampagne: SPAR 50% - vind en rejse!

Kampagne: SPAR 50% - vind en rejse!

Få avisen leveret lørdag og søndag og spar 50% Du deltager automatisk i konkurrencen om en rejse til en værdi af 10.000 kr. 

  • Spar 50%
  • Vind en rejse

Weekenden byder på ekstra tid til magasinet Go’ Lørdag om sundhed, sex, forbrug og privatøkonomi og Magasinet Go’ Søndag om livsomvæltende historier, krimi og politik.

VIND REJSE TIL 10.000 KR.
Bestil avisen nu og vind en rejse med Apollo til værdi af 10.000 kr. Du bestemmer selv hvor rejsen går hen - om det er fodbold i storbyen eller sol og strand.

Vinderen trækkes 1. oktober 2018 blandt alle husstande der har et aktivt abonnement på Ekstra Bladet. Vinderen offentliggøres i nyhedsbrev til abonnenter og får direkte besked. Gavekortet på 10.000 kr. gælder en valgfri rejse hos Apollo. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Tilbuddet gælder for husstande, der ikke har abonneret de seneste seks måneder og fortsætter til normalpris 216 kr./md. total 647 kr./3 md. Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse. Du kan læse de fulde vilkår og handelsbetingelserHvis du ønsker at stoppe dit abonnement, benytte fortrydelsesretten eller har spørgsmål, bedes du skrive til kundeservice@eb.dk.