Kampagne: Avisen 1 år

Kampagne: Avisen 1 år

Tilbud til nye abonnenter, som giver dig mulighed for at prøve Ekstra Bladet hver dag i hele 2019. Gælder husstande der ikke har abonneret de seneste 6 måneder.

Med et abonnement på Ekstra Bladet får du vedholdende journalistik med bl.a. Hans Engells politiske analyser, Slyngelstuens aktuelle satire og vores weekendtillæg med 56 ekstra sider om privatøkonomi, mad, sex, skæbnefortællinger, kriminalsager og hyggelige krydsord leveret lige til morgenkaffen.

Du får også Tipsbladet med hver fredag med de vigtigste historier fra Danmark og udlandet inkl. interviews med de store danske og udenlandske stjernespillere og yderligere baggrundshistorier om en vild og fascinerende fodboldverden.

  • Avisen leveret til morgenkaffen
  • 56 ekstra sider hver weekend i tillæggene Go' lørdag og Go' søndag
  • Tipsbladet hver fredag med 40 siders fodbold
  • Masser af nyheder, sport og underholdning
Besparelser er beregnet ift. butiksprisen og er et gennemsnit for et helt år. Abonnementet er løbende med betaling hver 12. måned. Abonnementet for avis mandag-søndag fortsætter automatisk til 549 kr./md. i alt 6588 kr. for 12 måneder og abonnementet med avis lørdag-søndag fortsætter til 192 kr./md. i alt 2300 kr. for 12 måneder. Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse. Du kan læse de fulde handelsbetingelser. Hvis du ønsker at stoppe dit abonnement, benytte fortrydelsesretten eller har spørgsmål, bedes du skrive til kundeservice@eb.dk.