Ekstra Bladet - Abonnement
Kampagne: Avisen hele 2017

Kampagne: Avisen hele 2017

Tilbud til nye abonnenter, som giver dig mulighed for at prøve Ekstra Bladet i hele 2017. Gælder husstande der ikke har abonneret de seneste 6 måneder.

Med et abonnement på Ekstra Bladet får du vedholdende journalistik med bl.a. Hans Engells politiske analyser, Slyngelstuens aktuelle satire og vores weekendmagasiner med baggrund, perspektiv og forbrugerjournalistik leveret lige til morgenkaffen.

Du kan vælge, om du ønsker avisen leveret fra lørdag til søndag, fra fredag til søndag eller hele ugen i 12 måneder. Bestiller du et abonnement på avisen fra fredag til søndag eller hele ugen, får du også Tipsbladet med hver fredag med de vigtigste historier fra Danmark og udlandet inkl. interviews med de store danske og udenlandske stjernespillere og yderligere baggrundshistorier om en vild og fascinerende fodboldverden.

Du kan også vælge vores kombiabonnement, hvor du får adgang til eBladet hele ugen. Med eBladet får du dagens digitale avis, avisarkiv, krydsord, sportsmagasiner, EBTV og radio, samt udvalgte EKSTRA artikler.

  • Bestil avisen i 12 måneder og spar 20%
  • Leveret til morgenkaffen
  • Weekendmagasinet EKSTRA Lørdag med fokus på forbrugerstof
  • Weekendmagasinet EKSTRA Søndag med dybdegående historier
Besparelser er beregnet ift. butiksprisen og er et gennemsnit for et helt år. Abonnementet er løbende med betaling hver 12. måned. Du kan til enhver tid stoppe dit abonnement til udløbet af en abonnementsperiode. Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse. Du kan læse de fulde handelsbetingelser. Hvis du ønsker at stoppe dit abonnement, benytte fortrydelsesretten eller har spørgsmål, bedes du skrive til kundeservice@eb.dk.