Kampagne: Avisen hele ugen

Kampagne: Avisen hele ugen

Tilbud til nye abonnenter, som giver dig mulighed for at prøve Ekstra Bladet hver dag i ugen. Gælder husstande der ikke har abonneret de seneste 6 måneder.

Med et abonnement på Ekstra Bladet får du vedholdende journalistik med bl.a. Hans Engells politiske analyser, Slyngelstuens aktuelle satire og vores weekendmagasiner med baggrund, perspektiv og forbrugerjournalistik leveret lige til morgenkaffen.

Du får også Tipsbladet med hver fredag med de vigtigste historier fra Danmark og udlandet inkl. interviews med de store danske og udenlandske stjernespillere og yderligere baggrundshistorier om en vild og fascinerende fodboldverden.

Du kan også vælge vores kombiabonnement, hvor du får adgang til eBladet hele ugen. Med eBladet får du dagens digitale avis, avisarkiv, krydsord, sportsmagasiner, EBTV og radio, samt udvalgte EKSTRA artikler.

  • Avisen leveret til morgenkaffen
  • Weekendmagasinet EKSTRA Lørdag med fokus på forbrugerstof
  • Weekendmagasinet EKSTRA Søndag med dybdegående historier
Besparelser er beregnet ift. butiksprisen og er et gennemsnit for et helt år. Abonnementet er løbende med betaling hver 3. måned. Du kan til enhver tid stoppe dit abonnement til udløbet af en abonnementsperiode. Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse. Du kan læse de fulde handelsbetingelser. Hvis du ønsker at stoppe dit abonnement, benytte fortrydelsesretten eller har spørgsmål, bedes du skrive til kundeservice@eb.dk.