Kampagne: Black Friday

Kampagne: Black Friday

Tilbud til nye abonnenter, så du får mulighed for at prøve Ekstra Bladet, den digitale avis eBladet eller et kombiabonnement i 3 måneder. Gælder husstande der ikke har abonneret de seneste 6 måneder.

I anledningen af Black Friday kan du til og med 27/11 købe et 3 måneders abonnement på Ekstra Bladet, eBladet eller kombi til halv pris. Vælg at få avisen leveret til morgenkaffen enten hver dag eller hver weekend, købe adgang til den digitale avis eBladet eller en blanding. Vores mest populære kombiabonnement er avisen leveret i weekenden og adgang til den digitale avis hele ugen.

Uanset hvad du vælger, er du garanteret masser af nyheder, afsløringer, sport, politik og underholdning.

  • Avisen leveret til morgenkaffen hver dag eller hver weekend
  • Gælder både avisen, den digitale avis og kombiabonnementer
  • Besparelsen gælder kun til og med mandag 27/11
Med Black Friday-tilbuddene opnås en besparelse på 50%, som er udregnet ift. butikspris. Tilbuddet gælder for husstande, der ikke har abonneret de seneste seks måneder. Efter tre måneder fortsætter abonnementet til normalabonnementspris med betaling hver 3 måned. Betaling sker samlet for hele perioden ved bestilling af abonnementet. Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse. Du kan læse de fulde handelsbetingelser. Hvis du ønsker at stoppe dit abonnement, benytte fortrydelsesretten eller har spørgsmål, bedes du skrive til kundeservice@eb.dk.
*