Kampagne: Fars dag

Kampagne: Fars dag

Tilbud til nye abonnenter, så din far får mulighed for at prøve Ekstra Bladet om søndagen og varme op til Touren med det nye Tour De France magasin. Bestiller du inden 1. juni, får du den første søndagsavis leveret allerede på Fars dag.
Med søndagsavisen kan din far nyde morgenkaffen i selskab med Ekstra Bladet hver søndag, samt alle helligdage, og blive opdateret med nyheder, afsløringer og sport. Magasinet Ekstra Søndag byder på dybdegående historier og forbrugerstof med inspiration til dit næste køb eller ferie.

Tour de France magasin til halv pris
Som tilkøb kan din far få de helt nye Tour de France 2017 magasin med for kun 50 kr. Det er halv pris af, hvad magasinet sælges til hos forhandlere! Han får det fulde overblik med analyser, karakterer, grafik og fede historier. Magasinet udkommer 9. juni.

Gavekort ved bestilling: Når du bestiller et Fars dag kampagnetilbud modtager du et PDF-gavekort på email - lige til at printe og give til din far. Husk at angive din fars adresse som ”Anden leveringsadresse”. 

  • Spar 50%
  • Avisen til morgenkaffen hver søndag inkl. alle helligdage
  • Abonnementet stopper automatisk
  • Tour de France magasin med til halv pris (udkommer 9. juni)
Abonnementet stopper automatisk, og gælder ikke eksisterende abonnenter. Du kan til enhver tid stoppe dit abonnement til udløbet af en abonnementsperiode. Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse. Du kan læse de fulde handelsbetingelser. Hvis du ønsker at stoppe dit abonnement, benytte fortrydelsesretten eller har spørgsmål, bedes du skrive til kundeservice@eb.dk.