Kampagne: Forår

Kampagne: Forår

Tilbud til nye abonnenter, så du får mulighed for at prøve Ekstra Bladet i weekenden dette efterår. Gælder husstande der ikke har abonneret de seneste 6 måneder.

Med disse to kampagnetilbud får du avisen leveret til døren lørdag og søndag i 3 måneder inkl. weekendmagasinerne EKSTRA lørdag og EKSTRA søndag.

EKSTRA Lørdag: Om lørdagen går vi tæt på forbrugerjournalistik om sundhed og livsstil i weekendmagasinet EKSTRA Lørdag. Du får vedholdende journalistik med bl.a. Hans Engells politiske analyser, Slyngelstuens aktuelle satire, kultur og livsstil. I lørdagens avis kan du ofte også finde masser af inspiration til din næste drømmeferie i tillægget EKSTRA Ferie. Du kan også læne dig tilbage i stolen og løse lørdagskrydsorden i ægte weekend-stemning.

EKSTRA Søndag: Søndag sætter vi fokus på skæbnefortællinger, gysende historier og nostalgi. På ugens sidste dag giver vi dig også tips til dit næste bilkøb i tillægget BILER, så du er rustet til det store køb. Søndag kan du ligeledes smække benene op og hygge dig med en udfordrende krydsord.

Bestiller du vores kombi-tilbud får du udover avisen i weekenden også daglig adgang til den digtiale udgave af avisen, eBladet. Med eBladet kan du blandt andet læse dagens avis fra kl. 01.00, gå på opdagelse i vores avisarkiv, læse lokalavisen fra din by, varme op til den næste store sportsbegivenhed i vores sportsmagasiner eller løse krydsord og sudoku.

  • Avisen leveret til morgenkaffen hver weekend inkl. helligdage
  • Adgang til den digitale avis hele ugen ved køb af kombiabonnement
  • Magasinet Ekstra Lørdag med fokus på forbrugerstof
  • Magasinet Ekstra Søndag med dybdegående historier
  • Gælder til 30/11
Tilbuddet gælder for husstande, der ikke har abonneret de seneste seks måneder. Abonnementet fortsætter automatisk, og betaling sker samlet for hele perioden ved bestilling. Abonnement på avisen lørdag-søndag fortsætter til 208 kr./md. i alt 623 kr. for 3 md. og abonnement på avisen lørdag-søndag + eBladet fortsætter til 300 kr./md. i alt 899 kr. for 3 md. Du kan til enhver tid stoppe dit abonnement til udløbet af en abonnementsperiode. Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse. Du kan læse de fulde handelsbetingelser. Hvis du ønsker at stoppe dit abonnement, benytte fortrydelsesretten eller har spørgsmål, bedes du skrive til kundeservice@eb.dk.