Kampagne: Sommer

Kampagne: Sommer

Få både avisen leveret til døren og adgang til den digitale avis til en skarp sommerpris på kun 449 kr. for 3 måneder. Tilbuddet gælder ikke husstande, der har abonneret de seneste 6 måneder.

Nyd din morgenkaffe i selskab med Ekstra Bladet med levering enten hele ugen eller hver lørdag og søndag og bliv opdateret med nyheder, afsløringer og sport. Du får også magasinerne Ekstra Lørdag med fokus på forbrugerstof og Ekstra Søndag med dybdegående historier.

Uanset om du vælger at få avisen leveret i weekenden eller hele ugen får du daglig adgang til den digitale udgave af avisen, eBladet. Den digitale udgave af dagens avis udkommer allerede kl. 1.00 og kan læses på pc eller ved at hente app'en til din tablet eller mobil i App Store. Så kan du hente avisen ned på din enhed og f.eks. læse den i haven, i sommerhuset eller på stranden. Med eBladet får du også adgang til hyggelige krydsord, avisarkiv med alle udgaver siden 1904, EBTV, EB radio og vores populære sportsmagasiner, f.eks. det nye Tour de France 2017 magasin.

  • Spar 50% ift. normal abonnementspris
  • Abonnementet stopper automatisk
  • Avisen leveret som selskab til morgenkaffen
  • Adgang til den digitale avis, eBladet, hele ugen med bl.a. krydsord, arkiv og sportsmagasiner
  • Bestil inden 31. august!
Abonnementet stopper automatisk efter 3 måneder. Du kan til enhver tid stoppe dit abonnement til udløbet af en abonnementsperiode. Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse. Du kan læse de fulde handelsbetingelser. Hvis du ønsker at stoppe dit abonnement, benytte fortrydelsesretten eller har spørgsmål, bedes du skrive til kundeservice@eb.dk.