Kampagne: Tipsbladet hver fredag

Kampagne: Tipsbladet hver fredag

Tipsbladet Fredag - fortæller de bedste og vigtigste historier fra Danmark og udlandet, når Superliga-direktørerne slider mobiltelefoner i stykker i transfervinduet. Interviews med de store danske og udenlandske stjernespillere i hele verden. Baggrundshistorier om en vild og fascinerende fodboldverden.

Magasinet CLASICO er for den moderne, fodboldglade og kræsne læser. Det primære fokus ligger på international fodbold – og vi taler både italiensk, tysk, spansk, engelsk og dansk fodbold. Bolden er omdrejningspunkt i vores magasin, vi kommer tættest på de store stjerner og de stærke kræfter.
Udkommer 16/2, 27/4, 8/6, 17/8, 26/10 og 7/12.

  • 40 siders fodbold hver fredag
  • Ugens hovedpersoner og danskerne i aktion
  • Superliga - Pokalkampe - Champions League - Premier League
  • Spiltips og overblikket over de vigtigste kampe
  • Interviews – reportager – analyser - nostalgi – spiltips – resultater
Besparelser er beregnet ift. butiksprisen og er et gennemsnit for et helt år. Abonnementet er løbende med betaling hver 3., 6. eller 12. måned. Du kan til enhver tid stoppe dit abonnement til udløbet af en abonnementsperiode. Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse. Du kan læse de fulde handelsbetingelser. Hvis du ønsker at stoppe dit abonnement, benytte fortrydelsesretten eller har spørgsmål, bedes du skrive til kundeservice@eb.dk.

Andre muligheder