Kombi: Avisen fredag, lørdag og søndag + eBladet alle ugens dage

Kombi: Avisen fredag, lørdag og søndag + eBladet alle ugens dage

  • Avisen leveret hver fredag, lørdag og søndag morgen inkl. alle helligdage
  • Sport med fokus på fodbold, begivenheder og danske stjerner
  • Tipsbladet hver fredag med alt om fodbold
  • Magasinerne Ekstra Lørdag og Søndag med forbrugerstof og dybdegående historier
  • Adgang til den digitale udgave eBladet alle dage fra kl. 23.30 på pc og app til tablet og mobil

Få både avisen leveret til døren og online adgang til den digitale avis med et kombiabonnement.

Nyd din morgenkaffe i selskab med Ekstra Bladet hver fredag, lørdag og søndag, samt alle helligdage, og bliv opdateret med nyheder, afsløringer og sport. Du får Tipsbladet Fredag, som fortæller de bedste og vigtigste fodboldhistorier fra Danmark og udlandet samt weekendmagasinerne Ekstra Lørdag med fokus på forbrugerstof og Ekstra Søndag med dybdegående historier.

Udover den fysiske avis får du online adgang til den digitale udgave af avisen eBladet alle ugens dage. eBladet udkommer allerede kl. 23.30 og kan læses på pc eller ved at hente app'en til tablet og mobil. Så er du fleksibel og kan læse avisen, når du er på farten.

Besparelser er beregnet ift. butiksprisen og er et gennemsnit for et helt år. Abonnementet er løbende med betaling hver 3., 6. eller 12. måned. Du kan til enhver tid stoppe dit abonnement til udløbet af en abonnementsperiode. Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse. Du kan læse de fulde handelsbetingelser. Hvis du ønsker at stoppe dit abonnement, benytte fortrydelsesretten eller har spørgsmål, bedes du skrive til kundeservice@eb.dk.