Magasin: Bike Life

Magasin: Bike Life

I det nye nummer af Bike Life har vi valgt at sætte fokus på to af de mest populære cykelsportsfænomener, nemlig Mountainbike og La Marmotte. 

  • Stort tema om MTB: Sådan bliver du klar, her skal du rejse hen
  • La Marmotte: Stor guide, før under og efter
  • Mig og min træning: Magnus Cort
  • Inspiration: Cykler, tøj, briller

Vi guider dig, hvis du er ny og gerne vil prøve kræfter med Mountainbike, tester forskellen mellem begreberne HardTail og Full Suspension og byder på inspiration, hvis du gerne vil prøve kræfter med interessante og udfordrende spor - både i Danmark og udenfor landets grænser.

La Marmotte er det mest populære motionsløb for danskere i udlandet. Hver sommer drager masser af motionister fra Danmark og ned til Alpe d’Huez for at prøve kræfter med noget af en udfordring med fire hårde bjergtinder og omkring 170 kilometer i de franske alper. Vi giver gode råd til, hvordan du forbereder dig, og hvad du skal være opmærksom på dernede. Vi sætter fokus på, hvordan du kan komme i den rette træning, hvis du skal gennemføre La Marmotte.

Desuden er der som altid inspiration til nye accessories, ny teknik, cykeltøj og meget andet i vores 132-siders magasin.

Magasinet kan købes her eller hos følgende butikker: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, Fakta, Dagli' Brugsen, 7-Eleven, Løvbjerg, Eurospar, Spar, Letkøb, Elite, OK+, YX/Ekstra, Københavns Lufthavn

Forsendelse sker kun i Danmark.