Magasin: Bike Season 2018

Magasin: Bike Season 2018

Danskerne har fået en fremragende start på cykelåret, og i 2018-udgaven af Bikeseason stiller vi skarpt på de løb og hold, hvor landets største cykelprofiler folder sig ud.

I det 132 siders lange magasin er vi helt tæt de danske profiler og deres chancer i et 2018. Hvor meget ligger åbent med Jakob Fuglsang som Astana-kaptajn med Chris Froome i knibe efter en positiv test i sidste års Vuelta? I Bikeseason er der også blevet plads til Magnus Cort, Søren Kragh Andersen og de andre unge esser, der lover godt for dansk cyklings fremtid.

Vi vender 2018 med stjernerne Greg Van Avermaet og Vincenzo Nibali, og så har vi selvfølgelig det totale overblik over årets World Tour.

Du får al information og gode historie om de store klassikere i foråret og efteråret, og selvfølgelig også opvarmning til de store etapeløb i sommermånederne, mens PostNord Danmark Rundt også slår et slag med halen.

Magasinet kan købes fra 99 kr. hos følgende butikker: Aldi, Shelll, Nærkøb, 7-eleven, Løvbjerg, Min Købmand, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+, YX/Ekstra, Bilka, Føtex, Lidl, Q8, Circle K og Københavns Lufthavn.

  • Dansk fokus: Hvad byder 2018 på for Danmarks topryttere. Insiderviden fra Michael Rasmussen
  • Tæt på Fuglsang: Måske har Tour de France fyldt for meget
  • 50 sider med årets løbskalender, data og analyser af de store forårsklassikere og etapeløb
  • Interviews med Van Avermaet, Nibali, Cort og Kragh Andersen
  • Alt om de 18 World Tour-hold, vinterens transfers og de største stjerner i cykelverdenen