Ekstra Bladet - Abonnement
Magasin: Champions League 2016

Magasin: Champions League 2016

I eksklusive reportager og interviews fortæller Christian Eriksen og Kasper Schmeichel om at spille Champions League med Tottenham og Leicester – det er to spændte danske landsholdsprofiler, der skal kæmpe for deres klub og for en trængt Premier League.

Vi har mødt Michael Laudrup i Madrid til en stor snak om Champions League og Premier League-klubbernes problemer, ligesom Laudrup også kigger tilbage på sin egen karriere i mesterholdenes turnering og de store forskelle, der er på ham og hans holdkammerater i 80'erne og vor tids superstjerner Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Vi er også tæt på Josep Guardiola, Luis Enrique, Borussia Dortmund, danskerne i årets udgave af turneringen og meget, meget mere.

Sidst men ikke mindst får du overblikket over de 32 hold i gruppespillet, hvor vi giver dig forventede startopstillinger, karakterer til hver kæde på de 32 hold, gennemgang af sommerens transfer, fakta og historier, der gør dig helt klar til dramaerne tirsdag og onsdag aften i de kommende måneder.

Magasinet kan købes her eller hos følgende butikker: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Eurospar, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+, YX/Ekstra og Københavns Lufthavn.

  • Har FC København noget at gøre i Champions League?
  • Er Christian Eriksen og Kasper Schmeichel klar til hovedroller?
  • Hvordan ser Michael Laudrup den kommende sæson i stjerneligaen?
  • Og hvordan stiller de 32 hold op?