Magasin: Champions League 2017/18

Magasin: Champions League 2017/18

I et lækkert magasin på 132 sider fortæller vi alt, der er værd at vide om de 32 hold op til den nye sæson inkl. karakterer til alle hold, spillere og trænere. Det nye Champions League-magasin fortæller om stjernerne, opstillingerne og giver et overblik over de vigtigste transfer-handler for hver af de 32 klubber.

Vi har talt om Cristiano Ronaldo med en af de fysiske trænere, der står bag portugiserens enestående fysik, og vi undersøger, om han kan blive ved. Derudover tjekker vi de spillere, som har været verdens dyreste i Champions League-æraen, og hvordan de har klaret sig i deres første sæson som verdens dyreste; Neymar får det ikke let!

Der er nostalgi, en kæmpe træneranalyse, eksklusive interviews med Michael Laudrup og Bayern Münchens boss Karl-Heinz Rummenigge samt en masse andet lækkert stof - og så får du selvfølgelig også et kampprogram plus en eksklusiv reportage i kulissen med de største stjerner og de stenrige klubejere til Champions League-lodtrækningen i rigmands-mekkaet Monaco.

Magasinet kan bestilles her eller købes hos følgende butikker: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Dagli' Brugsen, Fakta, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Min Købmand, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+, YX/Ekstra, Københavns Lufthavn

NB: Magasinet udkommer fredag 9. september. Forudbestiller du magasinet sendes det hurtigst muligt efter udkomstdatoen.

  • Tæt på Cristiano: Kan verdens bedste i 2016 og 2017 blive ved?
  • Interviews: Nicolai Jørgensen, Andreas Christensen og Michael Laudrup
  • Læremestrene: Hvem oplærte de 32 cheftrænere?
  • Nostalgi: Da Real Madrid indtog Odense
  • Dommen: Sådan har de danske hold klaret sig i Europa
  • 60 siders analyse, grafik og karakterer til de 32 hold