Magasin: Champions League 2018/19

Magasin: Champions League 2018/19

Champions League-magasinet 2018 giver dig en lang række fede historier om livet i Champions League, mens vi i anden halvdel af magasinet giver det helt store, detaljerede overblik med gennemgang af samtlige 32 hold med insiderviden, karakterer og analyser af samtlige hold, også af de små hold, der ikke er i centrum.

Vi fortæller om en lille ændring i kamptidspunkterne, der især her i efteråret kommer til at føles som lidt af en revolution, toptræneren og taktiknørden Glen Riddersholm fortæller om spillestile i Champions League, så vi dødelige kan følge med, og så har vi været på farten.

Vi har været i Valencia for at møde Daniel Wass, der står til at spille en vigtig rolle efter sit skifte fra Celta Vigo, og så var vi i Tallinn i Estland for at se Super Cup-finalen mellem Real Madrid og Atlético Madrid, så vi kunne komme helt tæt på Real Madrid og Julen Lopetegui til en kæmpe reportage om den opgave, den ny Real Madrid-træner skal løfte.

Champions League-magasinet er for hardcore fans men har også tilstrækkeligt med letfordøjelige, levende og overskuelige historier med, så nybegyndere og fodboldglade børn uden problemer kan være med og få enormt meget ud af det 132 siders magasin.

Magasinet kan købes her eller hos følgende forhandlere: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Eurospar, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+, YX/Ekstra, Københavns Lufthavn

NB: Magasinet udkommer fredag 14. september. Forudbestiller du magasinet sendes det hurtigst muligt efter udkomstdatoen.

  • Stor Real Madrid-reportage: Kan Real uden Ronaldo og Zidane?
  • På besøg hos Daniel Wass i Valencia
  • Cristiano Ronaldo og Juventus satser hele gården på hinanden
  • Hvorfor er Champions League-klubberne så dårlige til at holde buret rent?
  • Taktik: Glen Riddersholm analyserer spillestilene i Champions League