Magasin: Formel 1 - 2018

Magasin: Formel 1 - 2018

Kevin Magnussen har kørt flotte tider i de tidlige tests, men kan han også gøre det, når det gælder VM-point og kampen om prestige i verdens stærkeste motorløbsserie?

I det 132 siders Formel 1-magasin folder vi Kevin Magnussens historie og 2018-sæsonen ud. Vi er med Kevin Magnussen til fysisk træning og hører, hvordan man som F1-pilot forbereder sig til den opslidende sæson.

Du får også et stort og åbenhjertigt interview med verdensmesteren Lewis Hamilton, der går i detaljer med opvæksten og statussen som feltets superstjerne.

Alt sammen krydret med reportagebilleder, viden og grafik, der klæder dig på til en 2018-sæson, der bliver afgørende for Kevin Magnussens karriere og drømme om at vinde VM-titlen.

Du får det hele om de 10 teams, deres kørere, styrker, svagheder og mulighederne i 2018 og fremover i Danmarks stærkeste F1-magasin.

Der er selvfølgelig også detaljerede analyser og gennemgange af årets samtlige løb.

Magasinet kan købes her eller hos følgende butikker: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, Fakta, Dagli' Brugsen, 7-Eleven, Løvbjerg, Eurospar, Spar, Letkøb, Elite, OK+, YX/Ekstra, Københavns Lufthavn.

  • Magnussens skæbneår: Kan danskeren forbedre sig i en af de langsomste biler i feltet?
  • Store interviews med Kevin Magnussen og verdensmester Lewis Hamilton
  • De lækreste billeder: Knivskarpe reportagebilleder af kørere, biler og baner
  • Nostalgi: 10 store løb fra historien