Magasin: Formel 1 Flashback

Magasin: Formel 1 Flashback

Vi har været til samtlige løb i 2016 og genfortæller med grafik, tal og anekdoter en dramatisk sæson, hvor verdensmesterskabet først blev placeret i sidste løb i Abu Dhabi.

Vi har talt med Kevin Magnussen om både op- og nedturene for Renault i et dramatisk år, der som bekendt endte med et dansk 2017-sæde hos de ambitiøse amerikanere i Haas.

Over 68 sider fortæller vi alt, der er værd at vide om de 21 løb, 11 teams og 22 startende kørere med lækker grafik, fede historier og insiderviden om den knivskarpe dyst om VM-titlen. Og for hvert af de 21 løb genoplever vi Kevin Magnussens løb i comeback-sæsonen i Formel 1 med Renault.

Vi har også en stærk historie om rivaliseringen mellem teamkammerater i Formel 1, der ofte er hinandens største fjender – se årets duel mellem Rosberg og Hamilton.

Magasinet kan købes her eller i følgende butikker: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Dagli’Brugsen, Fakta, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Eurospar, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+, YX/Ekstra og Københavns Lufthavn.

  • Du får alt fra Formel 1-sæsonen i år og det, vi ved om 2017-sæsonen, på 132, lækre sider
  • Hvad er Kevin Magnussens facit for sæsonen?
  • Hvordan gik løbene, hvem skuffede og hvem overraskede?
  • Det og alt andet, der skete i Formel 1 i 2016, finder du på 132 sider i Formel 1 Flashback
  • Vi ser også frem til et 2017, hvor Magnussen kører for Haas