Magasin: Ishockey VM 2018

Magasin: Ishockey VM 2018

Ishockey VM kommer til Danmark i maj, og det fejrer vi med et særligt ishockey-magasin, som stiller skarpt på turneringen og ikke mindst det danske landshold.

Vi har mødt en lang række af de danske stjernespillere og trænerne i deres dagligdag i Nordamerika og Danmark, og de fortæller åbenhjertigt om VM-turneringen, de store drømme og det pres, der følger med som VM-vært.

Vi har også snuden i isen i København og Jylland for at finde ud af, hvordan man får et VM til Danmark og stablet det på benene, og hvorfor Danmark har et stærkt landshold i disse år.

Der er masser af lækkert læsestof og viden om ishockey i det 132 siders magasin, hvor der også er en introduktion og guide til de fans, der ikke er så erfarne i ishockey-sporten.

For kendere og nørder går vi selvfølgelig i dybden med de 16 nationer og de superstjerner fra NHL og KHL, der kommer til Danmark, og der er selvfølgelig også kælet for grafikken og de flotte billeder.

Magasinet kan købes her eller hos følgende butikker: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Meny, Lidl, Q8, Circle K, Min Købmand, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Spar, Letkøb, Elite, OK+, YX/Ekstra og Københavns Lufthavn.

  • Danmarks VM: Alt om turneringen i København og Herning
  • Alt om de 16 VM-nationer med stjerner, lækker grafik og insiderviden
  • De danske stjerner: Masser af interviews og portrætter af Danmarks spillere
  • Den svenske landstræner taler ud om danskerne
  • Nostalgi: De store landskampe på dansk grund