Magasin: NFL 2017

Magasin: NFL 2017

NFL-magasinet 2017 er et overflødighedshorn af lækker grafik, stats, analyser og store historier om livet i NFL og med en detaljegrad og nørde-faktor, der er på højde med det, man finder i NFL's hjemland USA. Du får det komplette overblik - og naturligvis også kampprogram og en oversigt over de vigtige NFL-datoer i 2017 og 2018.

Vi har fulgt Andreas Knappe siden begyndelsen af 2017 til en stor fortælling om dramaet op til og under draften, og om livet med evig eksamen som ny spiller for Super Bowl-finalisten Atlanta Falcons. Den danske NFL-legende Morten Andersen beseglede denne sommer sin status som legende, også uden for Danmarks grænser, da han blev optaget i Pro Football Hall of Fame. Det har vi naturligvis talt med den danske kicker-veteran om.

Vi har også været en tur i London for at tale med de NFL-folk, der arbejder på at få ét af de 32 hold flyttet til den britiske hovedstad, halvanden times flytur fra Danmark; en drøm, der inden længe kan gå i opfyldelse for briterne.

Magasinet kan bestilles her eller købes hos følgende butikker: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Dagli' Brugsen, Fakta, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Min Købmand, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+, YX/Ekstra, Københavns Lufthavn

NB: Magasinet udkommer fredag 25. august. Forudbestiller du magasinet sendes det hurtigst muligt efter udkomstdatoen.

  • Interview: NFL-magasinet har fulgt den nye danske Andreas Knappe i hele 2017
  • Hall of Fame: Interview med Morten Andersen
  • Den store quarterback-eksamen: Karakterer og data om de 32 startende QB's
  • Portræt: Marshawn Lynch og drømmen i Oakland