Magasin: NFL 2018

Magasin: NFL 2018

NFL-magasinet giver dig det totale overblik over 2018-sæsonen. Vi giver dig 80 sider om de 32 hold og otte divisioner, hvor vi kommer i dybden med statistik, lineups, styrker og svagheder, mens der som noget nyt er et individuelt kampprogram for hvert af de 32 hold sat op lækkert grafisk sammen med de kampe, divisionsrivalerne skal igennem.

I magasinet kommer vi også i dybden med det største emne i og ikke mindst omkring NFL i det seneste års tid, nemlig konflikten mellem USA's præsident Donald Trump og hans støtter, der er dybt utilfredse med NFL-spillernes protester mod social ulighed under nationalmelodien til kampe.

Endelig kan vi anbefale, at du følger den unge danske Hjalte Froholdt tæt. På få år er han gået fra at spille football i Danmark og bo hjemme hos forældrene i Svendborg til at være en collegestjerne, eksperterne i USA forventer bliver draftet i 1. eller 2. runde af 2019-draften.

NFL-magasinet er det fede opslagsværk til hele sæsonen, når der er football på skærmen, gode læseoplevelser men også en indgang til det fede spil og kampene på tv, hvis man i modsætning til skribenterne ikke har fulgt ligaen tæt i flere årtier.

Magasinet kan købes her eller hos følgende forhandlere: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Eurospar, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+, YX/Ekstra, Københavns Lufthavn.

  • Hjalte Froholdt: Danskeren, der er på vej til at blive NFL-stjerne
  • Morten Andersen går til filmen: Stort nyt projekt og 20-året for Super Bowl-traumet
  • Formationer, stjerner, lækker statistik og karakterer for alle 32 hold
  • Historien om Trumps korstog mod NFL