Magasin: Premier League 2017

Magasin: Premier League 2017

Vi har været i England for at undersøge, hvordan José Mourinho forsøger at føre Manchester United ud af Alex Fergusons skygge, og vi har mødt Christian Eriksen for at finde forklaringen på, at han i modsætning til mange andre danske spillere kom til udlandet og blev en af Premier Leagues og Europas største offensive stjerner.

Vores Spanien-kender tegner et stort portræt af Lionel Messi og den lille argentiners liv som fodboldspiller efter de 30 år, hvor han og FC Barcelona skal tage store beslutninger om, hvordan de sidste år som topspiller skal gribes an. Skal han måske være central midtbanespiller? Eller holder kroppen fortsat til at være verdenshistoriens vel nok bedste forward og dribler?

Ud over den helt store optakt til Premier League med analyser, startopstillinger, trupper og masser af andet guf om hvert af de 20 hold, har vi også smidt en optakt til La Liga, Bundesligaen og Serie A oven i hatten; Du får idealopstillinger, data og analyser om alle holdene i de tre store ligaer.

Vi sætter fokus på danskerne i Premier League og de tre øvrige topligaer, vi runder klubberne, der forsvandt fra Premier League, vi fortæller om Liverpools traume omkring det engelske mesterskab gennem to danske kändis-fans, og så er der selvfølgelig kampprogram, spiltips og alt muligt andet lækkert indhold.

Det 132-siders magasin kan købes her eller hos følgende butikker: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Dagli' Brugsen, Fakta, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Min Købmand, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+, YX/Ekstra, Københavns Lufthavn

NB: Magasinet udkommer lørdag 29. juli. Forudbestiller du magasinet sendes det hurtigst muligt efter udkomstdatoen.

  • 10 siders interview med Christian Eriksen og personerne omkring Spurs-stjernen
  • Reportage: Manchester United i skyggen af Ferguson
  • Portræt: Lionel Messi efter 30 års fødselsdagen
  • BONUS: Stor optakt til La Liga, Bundesligaen og Serie A