Magasin: Premier League 2018

Magasin: Premier League 2018

Er Manchester City urørlige? Kan Liverpool holde en hel sæson? Hvor mange danskere har egentlig optrådt i Premier League? Premier League-magasinet giver dig det totale overblik over årets udgave af den store turnering. Der er trupper, forventede startopstillinger, kampprogram, alle transfers og analyser af samtlige hold og deres stjerner – det er ikke kun topholdene, der får opmærksomhed i Premier League-magasinet.

Når det er sagt, runder vi selvfølgelig Liverpool, Manchester United og de andre storhold, der kæmper om titlen – hvis det da overhovedet er muligt at udfordre Josep Guardiolas ekstremt stærke Manchester City-mandskab.

Vi har haft fat i eksperterne for at vurdere, om Liverpools trup og træner kan holde til den ekstremt intense spillestil i en hel sæson, og så fortæller to kendte Manchester United-fans om forholdet til deres favoritklub og den frustration, de som så mange andre føler efter flere måneders gnidninger mellem José Mourinho og snart sagt alle andre i klubben.

Som en bonus får du også store, grundige optakter til La Liga, Bundesligaen og Serie A med individuelle optakter, idealopstillinger og vurderinger af samtlige hold, og fokus på danskerne i de tre store europæiske ligaer.

Magasinet kan købes her eller hos følgende forhandlere: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Eurospar, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+, YX/Ekstra, Københavns Lufthavn

  • Danskerne i Premier League: Alle spillere, kampe og mål i historien
  • Maskinen Liverpool: Kan den holde en hel sæson?
  • Verdens 30 største talenter under 21 år
  • Bonus: Stor optakt til La Liga, Bundesligaen og Serie A