Magasin: Tour de France 2018

Magasin: Tour de France 2018

Skal Chris Froome overhovedet køre Tour de France? Og er 2018 endelig året, hvor Jakob Fuglsang indfrir potentiale og gode perioder til en hel, stærk Tour de France, der ender på podiet? Tour-magasinet giver dig den komplette optakt til 2018-udgaven af Tour de France.

  • Med Fuglsang på brostenene: Den store chance i 2018
  • 100 siders nostalgibog + kort følger med magasinet
  • Adskillige interviews med de danske Tour-stjerner
  • BONUS: 100 siders nostalgibog + flot etapekort

Vi har besøgt Jakob Fuglsang på en vital researchtur til brostenene udenfor Roubaix, og Fuglsang fortæller åbent og ærligt om egne chancer for en podieplads, de afgørende passager i årets løb og de vigtige sager, som Chris Froomes verserende doping-sag.

Vi har også besøgt brandvarme Magnus Cort på hans spanske base i byen Girona, hvor han er nabo med adskillige danskere og nyder sammenholdet og den opblomstring, dansk cykelsport oplever i disse måneder. 

Vi har alt, og vi mener alt, om de 10 største favoritter til den samlede sejr, den gribende historie om Festina-skandalen i 1998, et stort Richie Porte-interview, og meget mere.

Som bonus følger der 100 siders velskrevet bog om Tour-historien med, samt et etape-kort med de afgørende elementer i Touren.

Magaisnet kan købes her eller hos følgende forhandlere: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Eurospar, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+, YX/Ekstra, Københavns Lufthavn

Forsendelse sker kun i Danmark.