Magasin: VM i fodbold 2018

Magasin: VM i fodbold 2018

En sommer med sol, hygge og masser af VM-fodbold er over os, og traditionen tro står vi klar med Danmarks bedste VM-magasin. 

  • Eriksen, Kjær og Hareide: Alt om Danmarks VM i Rusland
  • Trupper, formationer, trænerinterview og karakterer til alle 32 VM-hold
  • På besøg i Argentina: Vi besøgte Messis fødested
  • Tyskland, Brasilien, Frankrig og Spanien – ekstra fokus på favoritterne
  • Nostalgi: Danmark 1986-VM fortalt indefra

Superstjernen Christian Eriksen, anfører Simon Kjær og landstræner Åge Hareide går i detaljer med drømme og forventninger til landsholdet, og hvor stort det er, at Danmark er til tilbage ved VM.

Vi har været i Peru for at fortælle historien om Danmarks fodboldgale modstander i første puljekamp, og vi har også været en tur forbi Lionel Messis fødeby Rosario for at undersøge, hvorfor forholdet mellem verdens bedste fodboldspiller og hjemlandet er mere kompliceret, end man skulle tro.

Endelig har vi trupper, interview med hver landstræner, idealopstillinger og al den viden, du har brug for om de 32 VM-nationer på 72 deltaljerede, fede sider, der giver dig Danmarks bedste forberedelse til slutrunden.

Få vores 164 sider store VM-magasin hos de følgende forhandlere: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Eurospar, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+, YX/Ekstra, Københavns Lufthavn

Forsendelse sker kun i Danmark.