Ekstra Bladet

Læs mere om nogen af menneskerne bag Ekstra Bladet.

Poul Madsen

Danmarks største kommercielle nyhedsmedie – og det forpligter!

Hver dag er vi i kontakt med mere end 1 mio. danskere. Det er vores mål, at GØRE EN FORSKEL. Både for vores kunder og for samfundet og dets udvikling.

Vi prioriterer at være FØRST med nyhederne og at være TÆT PÅ dét, der optager danskerne. Både når det gælder nyheder, sport og underholdning – hver dag – døgnet rundt – året rundt.

Vi udgiver vores indhold via flere kanaler – nemlig der hvor danskerne er.

Nogle foretrækker at læse Ekstra Bladet på avispapir, andre via mobil, computer eller tablet. Vi udvikler derfor konstant vores medier, så vi kan levere vores indhold, hvor det giver bedst mening for læserne.

Karen Bro

Nyheder og afsløringer – Ekstra Bladets DNA.

Ekstra Bladet er sat i verden for levere nyheder til danskerne og afsløre snyd og magtmisbrug. Det er vores fornemste opgave. Vi vil være først, og vi vil være tæt på danskerne og deres hverdag. På Ekstra Bladet er vi ikke venner med nogen. Vi søger sandheden, især når nogen ønsker den skjult. Og vi går bag facaden for at afdække magtspillet.

Vi er vores læsere, seere og lytteres vagthund, og vi sover aldrig. Vi bliver dagligt kontaktet af mange danskere, som oplever uretfærdighed eller har et tip til en god historie. Det sætter vi pris på. Ekstra Bladet tør, hvor andre tier.

Lisbeth L

Baggrund, guides og fordybelse med Ekstra Bladet+

Nogle historier kan bare ikke koges ned til hurtige nyhedslinjer på nettet eller i avisen. Når Ekstra Bladets journalister går helt tæt på, kommer ind bag murerne og afslører unikke historier, skal sagerne have plads, foldes ud og fortælles med en velskreven pen, spændende grafikker og stærke billeder.

Du får altid nyheder først og bedst på ekstrabladet.dk. Vil du mere i dybden, helt tæt på og ikke snydes for hele historien, skal du vælge Ekstra Bladet+ Basis eller Ekstra Bladet++ Premium, som er navnene på vores digitale universer på ekstrabladet.dk. Her får du altid eksklusiv journalistik i form af afsløringer, tips & tricks, stærke skæbnefortællinger, nostalgi, kriminal-stof og sport researchet og skrevet af vores dygtigste folk.

Ekstra Bladet+ er journalistik, der giver dig baggrund og overblik, gør dig klogere, underholder og fascinerer og serveres som fantastiske læseoplevelser - når du har tid.

Allan Olsen

Sport – spænding, fascination og store følelser

På Ekstra Bladet elsker vi sport. Så enkelt kan det siges. Fodbold, håndbold, motorsport, badminton, boksning, cykling … Listen er lang, men vi bruger flest kræfter på at analysere og beskrive nyheder inden for de sportsgrene, der optager flest danskere.

Vi elsker at følge danske atleter, og vi elsker at følge de største stjerner på idrættens internationale stjernehimmel – om det gælder individuelle personer eller hold. Ligesom vi naturligvis også beskriver idrættens skyggesider – for de findes og skal ikke ties ihjel.

Vores journalister gør alt, hvad de kan, for at bringe læseren så tæt på begivenhederne og personerne som muligt. Med Ekstra Bladet Sport får du sport og holdninger med attitude – hver dag.

Hans Engell

Christiansborg og dansk politik – bag facaden

Politikerne i Folketinget afgør samfundsudviklingen og fordeler vores skattekroner. Derfor har Ekstra Bladet alle dage holdt et skarpt og vågent øje med landets magthavere, embedsværk og i særdeleshed politikerne på Christiansborg.

Jeg kender tilværelsen som politiker indefra, og jeg tager Ekstra Bladets læsere med bag facaden på beslutninger, lovforslag og forlig, som hver dag optager vores folkevalgte på Christiansborg.

Ikke kun for at afsløre politikernes sejre og nederlag, rævekager og løftebrud, men også for at bidrage med en indsigt i dansk politik og de beslutninger, der træffes og får konsekvenser for danskerne.